Subscribe Now: standardSmall

Από το Blogger.

Google Translate

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

PostHeaderIcon ΙΟΝΙΟ-ΠΑΞΟΙ



                                                          ΠΑΞΟΙ
Παξοί άλλο ένα υπέροχο νησί του ιονίου με πολλή πράσινο,αμπέλια και ελιές. (όπως σχεδόν όλα τα νησιά του ιονίου) Τώρα στους Παξούς  η πρωτέουσα και  το λιμάνι του νησιού είναι ο Γάιος. (δείτε φώτο) Ο Γάιος είναι το πιο όμορφο μέρος όπου μπορείτε να κάνετε την βόλτα Σας  να πείτε τον καφέ Σας να κάνετε την βόλτα Σας στα σοκάκια της πόλης  και να θαυμάσετε την φυσική προστασία του λιμανιού από τα νησάκια Παναγία και Άγιος Νικόλαος! όσοι θέλετε μπορείτε να περάσετε απέναντι και να δείτε αυτά τα υπέροχα νησάκια!       
-Για μπάνιο μπορείτε να πάτε στης έξεις παραλίες: στον Ορκό Χαραμή, Κανόνι, στους Πλάνους, στο Αρκουδάκι,  και στο Λάκκο.
-λάκκα ένας ωραίος οικισμός  με παροδοσιάκα σπίτια, σοκάκια,ελιές,πεύκα ,είναι ένα μέρος οπου προσφέρετε για ήσυχες διακοπές !
-Στην λάκκα (βρίσκετε στην άλλη μεριά του νησιού από την μεριά της κέρκυρας  μπορείτε να κάνετε το μπάνιο Σας στης παραλίες Αρκουδάκι,Κανόνι,στον Όρκο,λάκκο,και Χαραμί !
 -οι Παξοί γενικώς προσφέρονται για ήσυχες διακοπές μην παραλείψετε να πάτε και στους αντίπαξους και να κάνετε το μπάνιο σας σε καταγάλανα και διάφανα νερά(δείτε φώτο)                

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας